Knuffel- & klautergym voor ouder & kind

Samen spelen verbindt. Het kan de dynamiek in je relatie in een oogwenk veranderen. Knuffel- & klautergym is gebaseerd op de bewegingspedagogiek van Veronica Sherborne. Deze stimuleert spelenderwijs ontwikkeling en bevordert een veilige hechting. Het is niet voor niets dat Sherborne ook vaak in pleeggezinnen ingezet wordt.

De lessen knuffel- en klautergym zijn laagdrempelig, het draait om samen plezier maken. Daarnaast ontwikkelt je kind zich spelenderwijs op allerlei vlakken; o.a. op het gebied van motoriek en zelfvertrouwen. Over Sherborne moet je eigenlijk niet praten, je moet het ervaren. Je bent van harte welkom voor een gratis proefles, ook voor grootouders!

Binnenkort starten de lessen speciaal voor peuters (2 en 3 jaar). Naar verwachting starten de lessen voor kleuters in het najaar van 2024.

Tijdstip: maandag & vrijdag 10:30u - 11:15u (m.u.v. de schoolvakanties)
Locatie: Joy of Yoga Deurne
Tarief: 89,- voor een strippenkaart van 10 lessen (geen inschrijfkosten)

 

Sherborne sessies

Sherborne sessies zijn ook mogelijk op locatie. In de klas is het bijvoorbeeld heel effectief en wordt het door de kinderen met veel plezier onthaald. In de onderbouw kun je o.a. spelenderwijs werken aan samenwerken en omgaan met spannende dingen. Speciaal voor de middenbouw heb ik een les samengesteld over respect. Respect voor een ander, maar ook respect voor jezelf. We praten weinig tijdens de les, maar voelen en ervaren des te meer! Dit alles op een speelse manier in een veilige setting. 

 

Ook voor groepen volwassenen kan het een flinke dosis positieve energie brengen!


Ik vertel je graag over de mogelijkheden