Soms zegt een beeld meer dan duizend woorden.

Bedankt Manon & Liewe!


Toen ik met mijn zoon van 8 jaar kennismaakte met Anne-Marieke was er direct een gevoel van vertrouwen en veiligheid. Mijn zoon voelde zich direct op zijn gemak, iets waar Anne-Marieke op een hele prettige manier aandacht aan geeft. Toen we vervolgens een afspraak hadden voor een kindermassage voor mijn zoon creëerde ze dit gevoel direct weer. Het was een hele mooie en fijne ervaring voor mijn zoontje. Hij kon heerlijk ontspannen en kreeg fijne tips voor thuis. Anne-Marieke werkt vanuit haar hart en vanuit verbinding. Het was een mooie en fijne ervaring en de volgende afspraak is al gemaakt.

Christel 


Wat hebben mijn zoontje van 6 en ik genoten van de afspraak met Anne-Marieke. Meteen bij binnenkomst voelde het heel vertrouwd en was mijn zoontje compleet op zijn gemak. We deden oefeningen die te maken hadden met omgaan met emoties en ontprikkelen en hij genoot van de massage. Toen ik naderhand aan hem vroeg of hij het leuk vond, zei hij glunderend "Nee mama, ik vond het niet leuk, ik vond het héél erg leuk!" We komen absoluut nog eens terug, ook omdat het zo fijn is om even uit alle hectiek van het dagelijkse leven te stappen en echt te verbinden met je kind.

Aagje


We hebben vanmiddag een heerlijke massage gekregen van Anne-Marieke. Rustig, ontspannen en vol aandacht. We zijn samen gegaan. Eerst Miriam en ondertussen heb ik in de ontvangstruimte gelezen met een lekker kopje koffie erbij. Heerlijk.

Liefs Miriam en Elly