Cursus Shantala babymassage

Deze cursus is een cadeautje voor je kind én voor jezelf! Shantala babymassage is een liefdevolle lichaamsmassage die o.a. de band tussen jou en je baby versterkt, kan helpen bij darmkrampjes en helpt je baby te ontspannen. Los daarvan is het ook een fijn moment om even volop van elkaar te genieten en samen plezier te maken.

In 3 lessen leer je een volledige babymassage te geven en sluit je af met een stukje baby-yoga. Je masseert je baby zelf, natuurlijke olie is aanwezig. Daarnaast krijg je o.a. info over basisbevestigend dragen en ideeën voor contactspelletjes met je kind uit de Sherborne bewegingspedagogiek. Je krijgt een boekje & handouts mee waarin alles duidelijk beschreven en uitgebeeld is voor thuis.

De cursus kan uitgebreid worden met een extra les voetreflexmassage voor baby's. Elk deel van de voet staat in verbinding met een deel van het lichaam. Met een voetmassage kun je dus ook het hele lichaam behandelen en verlichting bieden bij specifieke klachten. Ook in te zetten als je kind ouder is. Een aanrader!

Tarieven

85,- p.p. voor 3 groepslessen van 75 min. (max. 4 duo's)
120,- voor 3 privélessen van 60 min.

NIEUW: een warm welkom voor je baby én een relaxte mama met de combideal:

(de welkomstkorting is hierin al inbegrepen)